Powered By Blogger

marți, 27 ianuarie 2009

Suntem prea saraci ca sa ne imbracam prost!


Hainele- vesnica problema a femeilor!



Nu de putine ori, mergem prin magazine, apreciem cele mai noi creatii in moda si ne gandim daca bugetul ne permite sa ne achizitionam un nou articol vestimentar. Femeile sunt cele care vor sa fie tot timpul in pas cu moda, sa isi schimbe in permanenta garderoba, de la un sezon, la altul.

Chiar daca veniturile din Romania sunt cu mult sub nivelul economiei europene, incercam sa fim in "in pas cu moda" britanica sau frantuzeasca unde niveleul de trai este foarte diferit de al nostru.
Hainele sunt foarte importante atunci cand iesim in societate, cand vrem sa ne facem remarcati.
Femeia a fost intotdeauna pasionata de bijuterii, de felul in care se imbraca, de tot ce tine de aspectul fizic.
Mai nou, barbatii au devenit foarte preocupati de aspectul fizic, ceea ce a influentat cresterea numarului de producatori de haine pentru barbati.

Banii sunt o problema?


De multe ori ne intrebam daca avem suficienti bani sa ne asiguram traiul zilnic. Nu se intampla acest lucru atunci cand mergem la shopping. Chiar daca plecam cu portofelele goale, important este ca ne-am achizitionat cele mai bune haine.

Imi aduc aminte de vremea copilariei cand imi cumparam o pereche de ghete pentru doua ierni (nu se putea pentru mai mult deoarece eram in crestere:)).
De aceea, cand ies pe strada nu ma mira sa vad ca majoritatea adolescentilor sunt imbracati si incaltati doar cu articole de firma. Eu, de exemplu, imi cumpar pantofi sport de firma deoarece sunt mai rezistenti iar pretul lor motiveaza, de cele mai multe ori, calitatea acestora.
Este important ca alegerea pe care o facem, in ceea priveste vestimentatia, sa fie potrivita, sa ne caracterizeze si sa fie de calitate. Nu cred ca ne permitem sa cumparam haine foarte des daca ne raportam la salariile din Romania.

Un comentariu:

Anonim spunea...

As fi de acord cu tine daca n-as stii ca pe cat de proaste sunt salariile, ni noi nu stim sa facem un mic management al baniilor si sa nu-i mai cheltuim pe toate prostiile :)