Powered By Blogger

luni, 26 ianuarie 2009

Pe meleagurile patriei ...



De ce romanii merg in strainatate pentru a vizita diferite locuri mai mult sau mai putin renumite? De ce nu apreciem Romania la adevarata ei valoare? Intr-adevar, este minunat sa vezi cat mai multe civilizatii, sa descoperi lumea dincolo de granite. Dar, inainte sa ne gandim la alte meleaguri, ar trebui mai intai sa le vizitam pe ale noastre. Tara noastra "ascunde" foarte multe lucruri frumoase, pline de istorie, care te fac sa te simti intr-o Romanie mai curata, mai... buna.

Transilvania, Carpatii, Marea Neagra, Delta Dunarii sunt doar cateva locuri de vizitat. Ar fi pacat sa uitam ca traim intr-o tara atat de bogata geografic! Sunt foarte multi straini care vin la noi pentru a vizita Castelul Bran, statiunile montane, Transfagarasanul, Marea Neagra. Mi-ar placea foarte mult sa aud ca turismul romanesc este in continua dezvoltare.


2 comentarii:

delta spunea...

Locuri frumoase sunt şi pe aici, doar că serviciile oferite vizitatorilor cam lasă de dorit (puţin spus...).
Doar omul merge în concediu să se relaxeze, nu să-şi facă nervi din cauză că ba lipseşte una, ba nu se găseşte alta...
Mă rog, până la urmă se rezolvă, doar că necesită timp... iar noi am nimerit exact în deceniile în care se lucrează la asta.

Stefanescu Dan spunea...

Pai tu ai mare dreptate numai ca la moi in tara nu se face deloc reclama la frumusetile naturii asa ca nu exista chiemare spre a vizita tara noastra plus de asta preturile la care poti vizita locuri din Romania sunt de multe ori mai mari, sau daca nu egale decat daca ai alege sa vizitezi alta tara din europa.